Kontakta mig!

Med mina många år i branschen och stora erfarenhet av härlig växtbaserad mat har jag mycket att lära ut! Vill ni ta er restaurang i en mer grön, hållbar riktning? Låt mig hjälpa till!

info@plant.REST

För Restauranger

Äger du en restaurang och vill ta den i en mer växtbaserad riktning? Behöver ni stöttning i hur man tar fram fler gröna recept? Jag kan komma till din restaurang och ge dina kockar tips på hur man lagar härlig grön mat! Jag kan också ge er tips på recept och se över era menyer. Vill ni göra er restaurang mer klimatsmart? Jag kan se över restaurangens hållbarhet generellt, hur man tar hand om rescue samt minskar matsvinn.

För Resor och Konferenser

Anlita mig som kock och konsult på era företagsresor och konferenser!

Jag tar han om allt matrelaterat så ni inte behöver tänka på det. Jag sköter inköp, tillagning och framtagning av meny efter önskad inriktning så behöver ni bara sätta er vid ett dukat bord och njuta!

För Företag

Jag kan ta hand om matlagning och catering för era event och middagar eller julbord. 

Jag kan också erbjuda mina tjänster som personal chef, eller ge er personal matlagningskurser.

För Offentlig Sektor

Behöver ni hjälp inom skolkök eller personalbespisning att anpassa er meny för att nå FNs klimatmål för 2030? 

Låt mig se över era menyer och hur man kan göra er mathantering så hållbar som möjligt och minska matsvinnet. Jag kan också erbjuda stöttning av personal i en omställning till att laga mer växtbaserad mat. 

9500FA4C-892F-4509-966E-7DC5CB84FEBF
F246FA6A-5524-45A8-9FED-4A32749D6F3E