Om
Lite om mig

Pernilla Widegren
Jag startade min första restaurangen som ensamstående mamma för 20 år sen med en vilja att äga min egen tid och att styra mitt liv och min inkomst. Jag visste att jag var en arbetsmyra och att restaurang passade mig perfekt. Mitt första ställe låg nära havet i Norrtälje som jag köpte med minusresultat och som jag efter ett par år hade nått mångmiljonomsättning. Där någonstans förstod jag att jag hade koll och sen har det bara rullat på med sommarcafeer och fler resturanger.
Att nu laga plantbaserat efter drygt 30 år i köket är som att ”komma hem”. Fantastiskt roligt att jobba med. Fräscht färgglatt och otroligt tacksamt. Att det går att hålla fina ekonomiska marginaler är mer som en bonus. Att samtidigt som man lagar fantastisk mat få klimatkompensera (IOM att vi räddar) och som restauratör belasta miljön så lite som möjligt är otroligt tillfredsställande. Nu ska vi tillsammans ta veganmat in i finrummen och ut till mångfalden. Och vi vill ha med DIG på resan.